Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 6. juni 1999 kl 19.00 Sunnivas Kassa blanka

Sunnivas Kassa blanka (ttv)


NRK1 søndag 6. juni kl 19.00
Sunnivas Kassa Blanka (1:6)

Utspill fra en hvit kasse

Programtittelen henspiller på programmets rekvisitt, nemlig en hvitmalt kasse. Med Speakers\' Corner som parallell skal den inviterte gjesten stå på kassa og komme med en utfordring som samtalen kan gripe fatt i. Første ut på kassa er politikeren Kristin Halvorsen.
- Jeg håper at mine gjester og jeg sammen kan bli redskaper for \"den gode samtalen\", sier presten Sunniva Gylver(32) som skal programlede seks samtaleprogrammer i sommer.
Sunniva Gylver er kjent fra flere programserier på TV 2. Til daglig er hun studentprest i Oslo, men jobber også som frilansskribent og aerobic- instruktør.

Samtaler om troen og livet
- Mange opplever at kirken alltid preker til folket. Kassa blir et symbol på at mennesker kan få si noe til kirken, sier Sunniva Gylver som håper at hun blir møtt med mange spennende utspill fra kassa.
- Jeg skal samtale om troen og livet, og om hvordan sentrale kristne begreper og fenomener forholder seg til vår post-moderne kulturs oppfatninger, hva som er det gode liv.
- Vi har invitert gjester med svært ulik bakgrunn, både når det gjelder yrke og livssyn. Dette skal ikke være portrettintervju, men en likeverdig samtale med reflekterte mennesker omkring spørsmål som jeg håper vil interessere mange nordmenn.
Først ut er politikeren Kristin Halvorsen. Senere kommer blant andre reklamemannen Ingebrigt Steen Jensen, fotballentusiasten Anders Krystad og forfatteren Finn Skårderud. Og samtalen finner sted, ikke på Casablanca, men ved strandkanten på Bygdøy i Oslo.

NRK1 søndag kl 19.00

Bilde
Programleder Sunniva Gylver på kassa.
(NRK-foto: Ole Kaland)

Egenprodusert religiøst magasin
Prosjektleder Egil Stray Nordberg tlf.23048251/ 926 23848/egil.stray.nordberg@nrk.no
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53