Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 1. februar 2012 kl 20.45 Lydverket

Stjernelag av låtskrivere


Tre ganger Spellemannominerte Jonas Alaska, en av årets mest spennende debutanter, Mikhael Paskalev, og veteranen Thom Hell: Et par generasjoner av Norges beste låtskrivere står sammen på scenen i årets første Lydverket.

22-år gamle Jonas Alaska platedebuterte i høst, og bare noen måneder senere fikk han flest Spellemannominasjoner av alle. Han blir sammenlignet med Bob Dylan og får skryt av Paul McCartney. I Lydverket spiller han sammen med sin skolekamerat fra britiske LIPA, Mikhael Paskalev, og veteranen Thom Hell.

Mikhael Paskalev er debutanten norske musikkritikere og -bransje har mest tro på i 2012. Den unge ålesunderen vant årets Urørt-finale, og Lydverket var med under finalens nervepirrende minutter. To av sommerens største norske festivaler har allerede satt Paskalev på plakaten.
Blant norske låtskrivertalenter er Thom Hell allerede som veteran å regne. Han har vunnet tre Spellemannpriser og Det Store Korslaget på TV2, og i februar kommer hans femte album. Etter å ha deltatt på debutplaten til Jonas Alaska, ble han også en naturlig del av livebandet.

Egenprodusert musikkprogram 2011
Programleder: Asbjørn Slettemark
Pressekontakt: Sarah Jordanson Fauske, Tlf: 415 06 747 / 23 04 40 64
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900,