Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 28. mai 1999 kl 23.25 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)

NRK1 fredag 28. mai kl 23.25
Operasjon Big Sky (53:53)
Oppgjørets time for luftens helter

Lightfoot, Chris og de andre pilotene står overfor et uhyggelig og trolig livsfarlig oppdrag: Hvordan skal de få avslørt og nøytralisert en velutsyrt hæravdeling som har ligget i hemmelig trening ute i bushen?
Chris ber sine pilotkamerater om å overveie sine posisjoner. Vil de fortsette å rydde opp i denne skumle affæren, selv om dette kan medføre livsfare?
Lightfoots agent, Joy, sitter inne med informasjoner om hva de hemmelige amerikanske soldatene skal brukes til. I Windar treffer Paula Brad ganske tilfeldig. Han blir ganske sint fordi han føler seg forfulgt og påstår at dette er meget farlig for ham.
Joy føler seg overbevist om at Brad hører med i den skjulte militære styrken.
Blake fortsetter sin metodiske leting og flyr lavt for å undersøke en bestemt bygning. Han opplever da å bli skutt på. Det siste man hører fra Blake er et nødrop på radioen.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning, (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt daglig leder for selskapet etter at den forrige eieren, Lauren, solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av en håndfull piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. 22-åringen Scotty (Martin Henderson) havner stadig i trøbbel, men kommer alltid ned på beina takket være sin avvæpnende sjarm. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame, mens den livsglade Paula (Danielle Nuss) ikke bare er en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne. Sistemann på laget er den unge og uerfarne Rosie (Peta Brady), som er datteren til et av medlemmene i det nye styret.

NRK1 fredag kl 23.25

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
I rollene bl.a. Gary Sweet, Martin Henderson, Rhys Muldoon, Robyn Cruze, Danielle Nuss, Bille Brown, Tim Campbell og Peta Brady