Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 19. oktober 2008 kl 23.20 Sporløst forsvunnet

Ny sesong – ny sjef

Vivian Johnsen (Marianne Jean-Baptiste) er ny sjef for FBI-etterforskerne.
Vivian Johnsen (Marianne Jean-Baptiste) er ny sjef for FBI-etterforskerne.
Jack Malone har sluttet som FBI-sjef, og Vivian Johnson har overtatt. Allerede i første episode av tredje sesong får de dyktige etterforskerne nye problemer å løse både på jobben og privat.

Vivian Johnson skal lede sitt første oppdrag som FBI-sjef, og saken hun får i fanget er både komplisert og delikat. En blind tenåringsjente og hennes assistent blir bortført fra leiren de oppholder seg på.

FBI-etterforskerne retter øyeblikkelig mistanken mot assistentens bror, som i all hemmelighet skal ha hatt et forhold til den savnede jenta. I tillegg viser det seg at det er en servitør inne i bildet, som etter sigende skal ha være helt fiksert på den blinde tenåringen.

Skilsmissesjokk
Samtidig får FBI-etterforskernes tidligere sjef, Jack Malone, sjokk da kona Maria forteller ham at hun ønsker skilsmisse. Hun vil også søke om eneansvar for parets to døtre. Avgjørelsen setter mange følelser i sving hos den garvede politimannen, og han står overfor nok en vanskelig avgjørelse.

Også blant Malones tidligere kolleger er det mange og nye følelser i sving. Bak sine kollegers rygg har Martin og Samantha innledet et forhold, noe som preger samarbeidet dem i mellom.

Om serien
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005, mens andre sesong ble avsluttet sommeren 2006.

Programmet er sendt tidligere.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 1, sesong 3: In the Dark
I rollene: Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade) Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald).
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, 23 04 78 53
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside