Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 9. september 2010 kl 22.20 Hjerte til hjerte - Spelet

Dagen derpå


Etter at Linn Skåber slo ned Janne Formoe på pressekonferansen våkner hun opp til massiv negativ presse. Linn mener at all presse er god presse, men ledelsen i Maridalsspillet er ikke helt enig med henne i det.

På leseprøven tilbyr Linn seg å være stand-in for hovedrollen, men regissøren Gard Bjørnstjerne Eidsvold har andre planer. Linn forstyrrer mer enn hun hjelper, og forholdet mellom Linn og regissøren blir litt anstrengt.

Linn bestemmer seg for å arrangere en alternativ pressekonferanse på sykehuset, men blir litt satt ut da hun oppdager at Jannes kjendisvenninner er der og tar all oppmerksomheten.
Tilbake på leseprøvene oppdager Linn til sin store forskrekkelse at regissøren har engasjert skuespilleren Ingrid Bolsø Berdal i hovedrollen som Marit.

Det er sommer, sol og fest for de medvirkende i Maridalsspillet og alle koser seg. Men natten ender i forferdelse da presseansvarlig, Tonje Lid, finner Linn snufsende og halvnaken på tunet og sier hun kommer fra Jon Øigardens rom…

Om serien
Forrige gang vi møtte Linn Skåber var hun engasjert av Gyldendal forlag for å skrive en bok som det aldri ble noe av. Denne gangen skal Linn gjøre noe hun kan, hun har fått en rolle i Maridalsspillet! Etter å ha fått overtalt regissør Gard Eidsvold til å gi seg en rolle i det kjendistunge spelet, skjer det en rekke ting som får regissøren til å angre bittert på at han ga etter. Linn durer ufortrødent frem med sin stakkars manager, Evelyn på slep. Og henne dytter hun foran seg i enhver uheldig eller ubehagelig situasjon.
Dette er andre serie av Hjerte til hjerte, regissert av Marit Åslein. Gjennom serien møter vi en rekke kjente fjes som havner i dramaet rundt Linn og hennes ønske om å være stor stjerne.

Egenprodusert humorserie (2010)
Manus: Terje Solli og Line Grünfeld
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe, Anne Torjussen Diesen, mfl.
Pressekontakt: Sidsel Linden 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no