Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 17. mai 2000 kl 20.20 Krakk

Krakk (ttv)


NRK1 onsdag 17. mai kl 20.20
Krakk (3:7)

Sortland maler byen blå

Elin Østraat feirer 17.mai i Krakk-studio i kveld. Vi får blant annet se byen som tar det svært bokstavelig at Norge skal være i rødt, hvitt og blått. Sortland har nemlig valgt én av nasjonalfargene, og arbeider for tiden med å male hele byen blå. I studio kommer det ellers flere spennende mennesker. Både Kari Slaatsveen, Jan Vardøen og Roar Hildonen er på plass i Tromsø.

Det er kunstneren Bjørn Elvenes som står bak ideen om å male hele Sortland blå. Foreløpig er det bare bryggehus på kaia som er blitt malt, men ambisjonen er at både gater, Sortlands- brua og alle bygninger skal bli blå.

Kari Slaatsveen er kjent for alle radiolyttere. I perioden 1993-1996 lagde hun P3s hittil største suksess \"Irma 1000\" sammen med Barbara Jahn. Det siste året har hun gjort sitt beste for å vekke oss med \"Holger Nielsens metode\" på P3 mellom klokken 06.00 og 09.00.
- Jeg hadde så lyst til å møte Kari fordi hun gjør meg stolt over å være jente, sier programleder Elin Østraat. Hun mener Slaatsveen står for det ypperste av kvinnesak med sin sære humor, sin profesjonalitet og sin frihet i studio. Selv påstår Kari Slaatsveen at radioen fungerer som en terapi for galskapen hennes. Og det har gledet mange lyttere å få delta som \"terapeuter\".

Jan Vardøen er kokk, musiker og kjent innehaver av en av Oslos mest populære utesteder \"Bar Boca\" på Grünerløkka. Han er i Krakk-studio sammen med Roar Hildonen som eier og driver \"Kjøkkenet bar & spiseri\" i Trondheim. Sammen skal de prøve å overbevise programlederen om at det er på tide at nordmenn endrer drikkevanene sine - fra helgefyll til eleganse. Begge er feinschmeckere som deler sine oppskrifter og teorier i form av bøker & Internett-sider.

NRK1 onsdag kl 20.20

Bilde
Elin Østraat i kveld. (Foto: Mona Møllebakken)

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms
Programleder: Elin Østraat
Regi: Tore Flåm.
Prosjektleder: Christin Thobroe, 77 66 17 22
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956