Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. juli 2004 kl 23.15 Lydverket Quart spesial

Nattrock med The Hives

Lydverket sender direkte fra festivalens avslutningskonsert med The Hives. (Foto:Universal music )
Lydverket sender direkte fra festivalens avslutningskonsert med The Hives. (Foto:Universal music )
På Quartfestivalens siste dag trår Lydverket til og sender direkte fra konserten til de svenske punkrockerne The Hives. I tillegg blir det oppsummering av høydepunktene fra hele uka, så gjøre deg klar til nesten to timer musikk!

The Hives avslutter årets Quartfestival, og de får også æren av å avslutte "Lydverket Quart spesial". Det blir garantert et eksplosivt sceneshow med frekke og i overkant selvdiggende kommentarer fra vokalist Pelle Almquist.

I kveld blir det først høydepunkter fra kveldens konserter og oppsummering av hele Quartuka. Idet The Hives entrer scenen på Idrettsplassen, vil resten av sendingen vies dem. Hele konserten blir sendt direkte.

Sending hele uka
For tredje år på rad reiser Lydverket til Quartfestivalen for å gi NRKs seere den gode festivalopplevelsen. Alle som ikke har anledning til å reise til Kristiansand, får nå festivalen hjem i tv-stua. Hver kveld hele uka byr programleder Siri Høstmælingen og co. på det beste av det beste.
- TV-seerne får oppleve artistene samme kveld som de står på scenen i Kristiansand, sier Siri, som selv gleder seg aller mest til The Pixies, Franz Ferdinand, Scissor Sisters, Sean Paul, Kelis, The Von Bondies og The Darkness – for å nevne noen…
– Vi skal vise utdrag fra de beste konsertene og gi seerne masse god musikk, lover Siri.

I tillegg til utdrag fra de feteste konsertene blir det også mye annet festivalsnadder.

Egenproduksjon fra NRK Ung
Programledere: Siri Høstmælingen
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78