Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 14. januar 2010 kl 22.30 Being Human

En fornøyd varulv

George (Russell Tovey) prøver på sitt beste å skjule sin hemmelighet - at han blir til en ond varulv ved fullmåne. (Foto: RDF)
George (Russell Tovey) prøver på sitt beste å skjule sin hemmelighet - at han blir til en ond varulv ved fullmåne. (Foto: RDF)
I andre episode møter George til sin store overraskelse en annen varulv.

I motsetning til George nyter denne varulven sin dystre side som dukker opp ved fullmåne, og han prøver å overbevise George om å gjøre det samme.

Samtidig kjemper vampyren Mitchell for å motstå fristelsen for blod – noe som går helt fint inntil han møter en jente som gjør alt for å vekke blodappetitten hans.

Om serien
I "Being Human" møter vi Annie, Mitchell og Georg som deler en leilighet. De er i tjueårende og tilsynelatende en helt normal vennegjeng, sett bort i fra at de alle tre skjuler hver sin store hemmelighet. De er vampyr, spøkelse og varulv – under samme tak.

Til tross for at alt ser helt normalt ut ved første øyekast, er det langt fra virkeligheten. Mitchell (spilt av Aidan Turner) er vampyr og strever hardt med å motstå fristelsen av blod. Annie (Lenora Crichlow) er spøkelse og gleder seg over at vanlige mennesker endelig begynner å se henne, men George (Russell Tovey) prøver på sitt beste å skjule sin hemmelighet - at han blir til en ond varulv ved fullmåne.

Uansett hvor mye de tre prøver å leve et normalt liv, skaper tilstanden deres problemer.


Britisk dramaserie fra 2008
Originaltittel: Being Human season 1
Produsert av RDF TV
Med Aidan Turner, Russell Tovey, Lenora Crichlow, Jessica Harris m.fl.
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900