Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. september 2006 kl 19.55 Beat for beat

Grand Prix og gospel

Tor Endresen, Cathrine Gudesen Torp, Marie Pihlstrøm og Jostein Hasselgård sørger for musikk og moro hos Ivar Dyrhaug i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Tor Endresen, Cathrine Gudesen Torp, Marie Pihlstrøm og Jostein Hasselgård sørger for musikk og moro hos Ivar Dyrhaug i kveld. (Foto: Erik Dyrhaug)
Jostein Hasselgård og Tor Endresen og har begge representert Norge i Melodi Grand Prix. I kveld representerer de hvert sitt lag i Beat for beat idet de får følge av gospel-jentene Marie Pihlstrøm og Cathrine Gudesen Torp.

Jostein Hasselgård ble landskjent i 2003 da han endte på 4. plass i Melodi Grand Prix med låten "I’m Not Afraid to Move on". Siden har han gjort suksess på egen hånd og med bandet "Hasselgård" som i sommer lanserte sitt første album.

Jostein har også vært en populær programleder i NRKs "Julemorgen". I kveld stiller han på lag med Marie Pihlstrøm, en kjent skikkelse i kristne miljøer og fra utallige lovsangsamlinger. Marie er med i gruppen "Destination" og utdanner seg til å bli sangpedagog. Hun favner over et bredt repertoar, men gospel og soul er sjangre som ligger den unge artisten nærmest.

Gospel og pop er også blant Cathrine Gudesen Torps favoritter. Hun har tidligere opptrådt sammen med Jostein Hasselgård i Fredrikstad og med konserten "Salmer", men i kveld stiller de to på hvert sitt lag. I stedet har Cathrine, som er utdannet sanger og sangpedagog, fått selskap av Tor Endresen.

Endresen er blant Norges fremste Grand Prix-veteraner og trolig en av våre mest etablerte artister. I vår deltok han i den norske finalen for tiende gang!

Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900