Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 6. april 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Bankran på fritiden

Yokas (Molly Price) og datteren Emily (Bonnie Dennison) havner i en livsfarlig situasjon.  (Foto: Warner Bros.)
Yokas (Molly Price) og datteren Emily (Bonnie Dennison) havner i en livsfarlig situasjon. (Foto: Warner Bros.)
Politikvinnen Yokas vil forsøke å knytte tettere bånd med datteren Emily. De to drar på shoppingtur på by´n da de havner i et bankran.

Etter brannen på supermarkedet involveres politimannen Bosco igjen i et drama, nå med sin nærmeste partner Yokas i begivenhetenes sentrum. Det skjer da Yokas og hennes datter Emily blir holdt som gisler inne i et banklokale av to desperate ranere.

Ute av tjeneste
Selv om Yokas ikke er på jobb, er hun bevæpnet. Men hun er livredd for å trekkes inn i en skuddveksling nå da datteren er med.

Samtidig vet Yokas at hun kan stole uforbeholdent på kollegaen Bosco som nå er på vei til ransstedet.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Ladies´ Day"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Les mer