Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 24. september 2013 kl 19.45 Drømmeturen: Steigen

En drøm i oppfyllelse


Cecilie Skog og Aleksander Gamme tar på seg oppdraget om å realisere folks drømmeturer. Andre stopp er Steigen.

De to eventyrerne drar til Steigen i Nordland sammen med Kjersti Gjedrem og barna hennes, Elisabeth (14) og Magnus (12). Kjersti har lenge drømt om å padle her, mellom små ubebodde øyer, kritthvite strender og trolske fjell. Hun er en erfaren padler, men for å ta med barna på en såpass krevende tur trenger hun hjelp.

Cecilie og Aleksander tar utfordringen på strak arm, og inviterer familien til en kajakktur med mange overraskelser. Elisabeth og Magnus får oppleve havørnunger på nært hold, ri på hester, fiske kveite og skyte vannballonger på turlederne.

Men tenåringen Elisabeth savner speil og internett, og ville helst ha feriert på luksushotell i Syden. Er det virkelig mulig å gjøre det til en drømmetur også for barna?

Om programmet
Vi er en nasjon av polfarere, eventyrere, tindebestigere og oppdagere. Mange av oss bærer på en drøm om å forlate hverdagen og dra ut i villmarka, men det kommer alltid noe i veien. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme tatt oppdraget: De skal realisere folks turdrømmer!

Norsk underholdnings- og naturprogram
Produsert av: NRK
Programansvarlig: Ingrid L. Olderbakk / tlf 91613637
Programledere: Cecilie Skog, Aleksander Gamme
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere bes kontakte Publikumsservice / 815 65 900