Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 1. september 2010 kl 20.15 Munter mat

Rule Britannia


Brødrene Price minnes collegetiden i Oxford og tar en fryktelig hevn over de miserable kulinariske opplevelsene de hadde dengang.

Britisk cuisine er mer enn fish & chips, og forskjellen på en såkaldt dansk roastbiff og dens engelske opphav, er markant. Den serveres med "all the trimmings" samt den løsslupne Yorkshirepuddingen. Desserten, en klissete pudding med eggekrem og saus, kommer også til å sikre et par poeng til the Brits.

Det blir også tid til å innta et pubmeal og en kopp five o’clock tea, servert av butleren James.

Om serien
Nå er det danskenes tur på kjøkkenet – med et stort dansk grin som bonus! NRK viser en serie på 10 program med våre matglade spøkefugler i sør.

Brødrene Adam og James Price var låtskrivere og er kjent i Danmark fra underholdningsbransjen. De endte sin karriere med en forsmedelig 2. plass i danskenes Melodi Grand Prix i 1988, men det tok ikke knekken på dem. Her kommer de sterkt tilbake som tv-kokker. Det som kjennetegner programmene deres, er kombinasjonen mat og humor pluss bakgrunnen fra musikkbransjen. Skjerp smaksløkene og grav frem din pop-historiske hukommelse.

Dansk matprogram fra 2010
Produksjon: Danmarks Radio
Orginal tittel: Spise med Price, sesong 3.
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 Publikumssevice
LENKER
  • Les mer