Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 9. september 1999 kl 21.10 Toppmøte

Toppmøte

NRK1 torsdag 9. september kl 21.10
Toppmøte: Kommune- og fylkestingsvalget 1999

Næringsministeren \"til pers\"

Næringsminister og partileder i Venstre, Lars Sponheim, er sist ut av de åtte partilederne som skal besøke Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene i NRK-studio.
Også Lars Sponheim har hatt en turbulent tid i Regjeringen, og ikke alltid vært like heldig med sine uttalelser og gjerninger. I kveld får han imidlertid anledning til å tale om sitt eget parti og dets standpunkt i årets valgkamp.
Også i kveld vil det nok dreie seg om barn, ungdom, skole, innvandring og distriktspolitikk, og den frittalende ministeren får sin fulle rett til å formidle Venstres syn på disse sakene.
Lars Sponheim tok over som leder i Venstre i 1996, men har vært politisk aktiv siden 1984 da han begynte i kommunestyret i hjembygda Ulvik. Deretter overtok han embetet som ordfører i Ulvik i 1988 og satt sin fireårsperiode der.
Sponheim var medlem i Hordaland fylkesting fra 1992-93, og ble stortingsrepresentant for Venstre fra sitt fylke i 1993.
Da Sentrumsregjeringen ble dannet 17. oktober 1997, var Sponheim en selvskreven kandidat som partileder fra Venstre, og fikk jobben som statsråd i Nærings- og handelsdepartementet.

Om programlederne
Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene har vært programledere sammen før. Sist var det Tv-aksjonen som hadde disse to rutinerte fjesene som frontfigurer.
Anne Grosvold har i disse dager startet opptakene på \"Bokbadet\", som hun har tatt over etter Eva Bratholm. Ingolf Håkon Teigene er som vanlig nyhetsanker i \"Dagsrevyen\".

NRK1 torsdag kl 21.10

Bilder (via Scanpix/Internett)
Bilder er lagt ut tidligere (17.8.99)

Egenprodusert valgsending fra Nyhetsdivisjonen
Programledere: Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18