Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. januar 2000 kl 23.30 Nattkino: Feil mann på rett plass

Nattkino: Feil mann på rett plass (t)

NRK1 lørdag 15. januar Kl 23.30
Nattkino: Feil mann på rett plass

Drømmemannen som ble et mareritt

Når Martha møter Whitman, tror hun han er drømmemannen hun har ventet på i hele sitt liv. Det viser seg snart at hun tar skammelig feil. For Whitmans vakre utseende skjuler et forstyrret indre som endevender Marthas ellers så rolige tilværelse.
Martha Alston (Ellen DeGeneres) har rundet de tretti og arbeider i en lokal tv-stasjon. Hun er singel, og nå føler hun seg presset av familien til å finne drømmeprinsen, falle til ro og føde barn. Men Martha er lykkelig som enslig og tror at når tiden er inne, finner hun nok den rette.
Så en dag kommer Whitman Crawford (Bill Pullman) inn i hennes liv. Han er vakker, kjører sportsbil, bor i et imponerende flott hjem, er tilsynelatende kultivert, følsom og lidenskapelig. Martha faller pladask og gifter seg med ham.
Det går imidlertid ikke lenge før hun innser at hennes utvalgte langt ifra har et perfekt indre. Whitman blir mer og mer besatt av Martha og forvandler hennes liv til et sant mareritt. Med på kjøpet får Martha Whitmans dominerende mor (Joan Plowright) og hans ekstremt sjalu ex-kjæreste Inga (Joan Cusack).

Sterke skuespillere
Ellen DeGeneres anses som en av dagens fremste komedieskuespillere. Hun er best kjent fra publikumssuksessen \"Ellen\" som tidligere gikk på norske tv-skjermer. Rollen som Martha er hennes debut som filmskuespiller.
Bill Pullman er kjent fra en rekke filmer, blant annet den romantiske komedien \"Mens du sov\", westernfilmen \"Wyatt Earp\" og det romantiske dramaet \"Sommersby\".

NRK1 lørdag kl 23.30

Bilder (via Scanpix/Internett)
1.Ellen DeGeneres og Bill Pullman spiller hovedrollene i komedien \"Feil mann på rett plass\".

2. Samme bildetekst

Amerikansk spillefilm fra 1996
Originaltittel: Mr. Wrong
Regi: Nick Castle
I rollene: Ellen DeGeneres, Bill Pullman, Joan Cusack, Dean Stockwell, Joan Plowright