Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 24. juli 2003 kl 19.35 Ungkarsreiret

Halloween

Euan (Sean Maguire) har suksess hos damene. (Foto: Warner Bros.)
Euan (Sean Maguire) har suksess hos damene. (Foto: Warner Bros.)
Det er Halloween og fest. Euan har draget på damene, og Mike er overbevist om at det er hans britiske aksent som er årsaken. Men den sjarmerende engelskmannen er ikke enig.

Euan tror nemlig at selv om han later som om han er amerikaner og Mike utgir seg for å være engelskmann, vil han ha størst suksess hos jentene. Tør Mike vedde?

Samtidig, på den samme festen, sjekker Chau opp en pike som er kledd som en uteligger. Det viser seg snart at hun virkelig er hjemløs.

Om serien
”Ungkarsreiret” følger livet til Euan, Mike, hans kjæreste Liz og deres kompis Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt i forhold til det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis Mike mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet når det finnes så mange vakre damer der ute.

Vi møter også deres nabo Status Quo, en berømt, urban rap-stjerne.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak filmene ”American Pie”, ”Nutty Professor II: The Klumps” og ”Antz”. Britiske Sean Maguire er kjent fra ”Østkantfolk”, og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien ”American Pie”.


Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre, serie 2
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Liz Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36