Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. juli 2005 kl 23.25 Elsk meg

Frankies mange fjes

Frankie (Claudia Karvan) elsker mammarollen. (Foto: Southern Star)
Frankie (Claudia Karvan) elsker mammarollen. (Foto: Southern Star)
Det er ikke enkelt å skulle sjonglere livets mange roller. Frankie er som unge kvinner flest – hun blir dratt i mange forskjellige retninger. Julias og Charlies forhold halter videre etter Charlies avsløringer.

Frankie holder på å forelske seg. Skikkelig. Men forelskelsen griper forstyrrende inn i livet hennes. Hun prøver å holde styr på alle rollene sine – hun skal være kunstner, mamma, arbeidstaker og elsker – og lurer på om hun har nok rom i livet sitt for Howard.

Charlie og Julia har ikke helt kommet seg etter Charlies avsløringer om at han har motstridende følelser om å være far. De begynner å krangle, og Julia rømmer med Toby for å bo hos foreldrene sine en stund.

Om serien
I sommer følger vi fire menneskers liv som flettes sammen av kjærlighet, sjalusi, gammel vane og livets tilfeldigheter i den australske dramaserien "Elsk meg".
Serien er på ti episoder og speiler livet til dagens 30-åringer som danner andre familiekonstellasjoner enn forrige generasjoner. Serien er produsert av John Edwards, og skrevet av Jacqueline Peske som laget "Våre små hemmeligheter". Hovedrollen som Frankie spilles av Claudia Karvan, som også hadde en av hovedrollene i "Våre små hemmeligheter".

Frankie er 31 år, alenemor for åtte år gamle Lou og seriens hovedperson. Hun håper stadig å få fart på livet sitt, men vet ikke helt hvordan. Til daglig jobber hun som tegner i en avis, men er egentlig kunstmaler.

Frankie deler hus med Tom, en tidligere stjernekokk som etter å ha slitt med stoffproblemer, nå lager mat på kjøkkenet i byens rehabiliteringssenter.

Litt borti gaten, i et mye finere hus, bor Charlie som er Frankies eksmann og Toms bror. Han er lykkelig gift på nytt med Julia som snart skal føde deres første felles barn.

Australsk dramaserie 2004
Originaltittel: Love My Way
Episodetittel: Dance With Death
Produsert av: Southern Star
I rollene: Claudia Karvan (Frankie Page), Brendan Cowell (Tom Jackson), Dan Wyllie (Charlie Jackson), Asher Keddie (Julia Jackson), Alex Cook (Lou Jackson).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364