Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 7. desember 2009 kl 21.35 Livet i Fagervik

Alene i kaoset

Birgitta (Monica Stenbeck) har anlagt sin egen strand og vil slett ikke ha fremmede på besøk. (Foto: Alex Lindén)
Birgitta (Monica Stenbeck) har anlagt sin egen strand og vil slett ikke ha fremmede på besøk. (Foto: Alex Lindén)
Noen vil være i fred, mens andre ville heller slippe. Så urimelig kan Birgitte og Annika oppleve situasjonen.

Birgitta har lagt masse penger og krefter i å lage seg sin egen, vakre strand nedenfor huset sitt. Men så brytes idyllen av at fremmede, nyinnflyttede naboer tar seg til rette og vil bruke stranden hennes. Det finner hun seg ikke i.

På advokatkontoret er det rene kaoset og det er opp til Annika å få orden i sakene. Det må hun fordi Johan har reist på ferie med Vanja. Ikke kan Annika nyte roen hjemme heller, for der står ting også på hodet.

Om serien
"Livet i Fagervik" er propp full av humor og hjerte. Handlingen kretser rundt stedets advokat Johan og hans medhjelper Annika. Sammen løser de lokalbefolkningens juridiske dilemma, både store og små. Persongalleriet er det samme som i forrige omgang, og som prikken over i-en er det kommet to nye personer til. Rasmus, som spilles av Joakim Nätterrqvist og Susanne som spilles av Gunilla Röör.

Man skulle tro at det ikke skjer så mye på et lite sted som Fagervik. Men det er feil. En gammel venn flytter hjem fra New York, det lokale koret får forsterkninger av en dyktig tenor, luften fylles av nye romantiske følelser, resepsjonisten tar seg videreutdanning, en baker får et fristende jobbtilbud... Kort sagt, det er i Fagervik det skjer.


Svensk dramaserie i 12 deler, sesong 2 (2009)
Produksjon: Sveriges Television
Originaltittel: Livet i Fagervik
I rollene: Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Joakim Nätterqvist, Gunilla Röör, Nadine Kirschon, Gjesteskuespillere: Monica Stenbeck, Mats Andersson, Ludvig Fahlstedt m.fl.
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900