Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 21. august 1999 kl 19.40 'Allo, 'Allo!

\'Allo, \'Allo! (t)

NRK1 lørdag 21. august kl 19.40
`Allo, `Allo!

René skjuler nymfomane damer

Den franske motstandsbevegelsen i Nouvion demonstrerer også i kveldens episode grenseløs oppfinnsomhet i sin kamp mot Gestapo. Heldigvis har René greid å kvitte seg med de stjålne millioner franc han hadde skjult i buksene.

I kveld er problemet av en ganske annen karakter. René har nemlig fått noen kjærlighetshungrende damer på nakken. Det vil si, de må jo holdes skjult i et skap - men ellers er de villige til det meste.
Damene tilhører en kommunistisk motstandsgruppe, og de skyr praktisk talt intet for å nå sine mål. René har jo alltid hatt et godt tak på kvinner i nærmiljøet, og de vil åpenbart ikke at René skal få en vakker død i uskyld.

Enda mer dramatisk er det faktum at René sitter inne med en mikrofilm som inneholder tyskernes planer for invasjon av England. Denne mikrofilmen må for enhver pris bli brakt over til britene. Kan han bruke luftpost? Med andre ord, kan langdistanse-ender komme til nytte i denne avgjørende skjebnetime for 2. verdenskrig?

Om \"Allo, `Allo!\"
Denne britiske situasjonskomedien er like populær blant tv-seere i Singapore og Zimbabwe som i USA og Europa. Også blant norske seere har den i flere år vært en sikker vinner. På lørdagskveldene helt fram til høsten er det igjen duket for vanvittige forviklinger på Renés kafé.

BBC har laget ni serier på til sammen nærmere 90 episoder i serien, som hemningsløst harselerer over patriotiske krigsfilmer. I NRK ble den første sendt i 1989, og for to år siden startet man helt forfra igjen med de aller første episodene - med stor suksess.

Vi er nå kommet fram til den femte serien, og alt er stort sett ved det gamle. Vår noe unnfallende helt, den franske kaféverten René (Gorden Kaye), driver stadig sitt risikable dobbeltspill der han forsøker å balansere mellom tyske okkupanter og motstandsbevegelsens folk. Han må også være konstant på vakt mot sin hustru Edith (Carmen Silvera) mens han varter opp sine to sexy og hengivne servitriser, Mimi (Sue Hodge) og Yvette (Vicki Michelle).

NRK1 lørdag kl 19.40

Produksjon: BBC (1989)
Av Jeremy Lloyd og David Croft
I rollene bl.a. Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle, Sue Hodge, Kenneth Connor, Kirsten Cooke, Richard Marner, Hilary Minster, Guy Siner og Richard Gibson

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf 23 04 78 46