Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 27. januar 2005 kl 22.30 Melonas

Jakter på en broiler

Pernille Sørensen, Stine Buer og Kristin Skogheim er Melonas. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Pernille Sørensen, Stine Buer og Kristin Skogheim er Melonas. (Foto: Ole Kaland, NRK)
I kveld blir det hard konkurranse i parodien "Broiler" – jakten på en folkevalgt hvor det handler om hvem som vinner det ledige setet på Stortinget.

Seerne får også sjansen til å bli kjent med det spesielle Kor Tourette, som definitivt ikke er så samkjørte som de fleste andre kor.

Ellers skal det handle om kjeks og kaker.. Hva er vel et møte uten en god kjeks, og er kake på jobben bare forbeholdt lærerværelset?

Om serien
Melonas-jentene Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim er tilbake med ti nye programmer. Nytt i denne runden er at trioen hver uke parodierer et tv-programkonsept som også er rammen rundt programmet. Eksempler er Frokost-TV, Barne-TV, chat, quiz og forbruker-tv.

I tillegg presenterer de et vell av sketsjer. Blant annet tar jentene for seg skidress, spiritisme, interiørarkitekter, drillpiker, skilsmisse, gruppesex, dating, pupper, brudebilder og svømmeføtter.

Stine, Pernille og Kristin spiller selv i alle sketsjene. I andre roller finner vi blant andre Håvard Bakke, Morten Østhus og Vegar Hoel.

Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,LENKER
  • Les mer