Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 30. september 2000 kl 20.55 Tore på sporet

Tore på sporet (ttv)


NRK1 lørdag 30. september kl 20.55
Tore på sporet (3:11)

Kjærlighet og rock\'n roll

Denne lørdagen møter vi en musiker fra Østfold, som aldri har klart å glemme en svensk jente han møtte under en ferietur til Ibiza i 1979. Vel hjemme i Norge hadde han planene om erobring klare, men da startet forviklingene. I kveld forteller han hele den brokete historien i studio hos Tore.

Du får også møte kjøpmann Ola Myhre fra Hamar, som har en stor lidenskap her i livet, nemlig rock\'n\'roll-musikk fra 50- og 60-tallet. Hans store helt er rockelegenden Fats Domino. I forbindelse med den gamle stjernens 70-årsdag legger Ola en plan. I kveld får du bli med Tore og Ola på tur til musikkbyen New Orleans på USAs varme sydkyst.

Lars Lillo-Stenberg og Schjetnan-føljetongen
Kveldens musikk står Lars Lillo-Stenberg for. Han skal fremføre sanger fra sin nye CD \"Oslo\", og kommer selvsagt til å hylle sin fødeby i Tore på sporet.

Og selvfølgelig ruller Schjetnan-mysteriet videre. I kveld bestemmer Tore seg for å finne ut mer om skipskaptein Ole Andreas Schjetnan og hans liv, for å se om svaret på mysteriet kan ligge der. Turen går blant annet til Kristiansund på Nord-Møre.

NRK1 lørdag kl 20.55

Underholdningsprogram produsert av NRK Sør-Trøndelag
Programleder: Tore Strømøy, 73 88 17 16
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23 04 89 56 (anne.bekkevold@nrk.no)

Bilde
Ola Myhre fra Hamar får bli med Tore Strømøy til New Orleans. (Foto: NRK)