Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 2. mai 2003 kl 19.55 Venneprøven

Siste kveld med gjengen…

Iren Reppen, Hilde Hummelvoll, Erik Thorstvedt og
Iren Reppen, Hilde Hummelvoll, Erik Thorstvedt og "Venneprøven" takker for seg i kveld (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I kveld sier Hilde Hummelvoll og "Venneprøven" takk for seg for denne gangen. Skuespilleren Iren Reppen og fotballeksperten Erik Thorstvedt har invitert to av sine gode venner til dyst.

Iren Reppen er ansatt på Det Norske Teatret i Oslo, og slo igjennom for alvor med forestillingen "Det e hardt å være mann". Teaterinstruktøren Marit Moum Aune hjalp Iren med denne oppsetningen, og Marit er på Irens vennelag i kveld. Den andre vennen har også tilknytning til teatret. Ballettdanseren Ingrid Lorentzen er ansatt ved Den Norske Opera, og Iren og Ingrid ble kjent med hverandre i forbindelse med oppsetningen av "Romeo og Julie".

Erik Thorstvedt har hatt en solid karriere som fotballkeeper. I den senere tid har han vært keepertrener for Fotballandslaget og ekspertkommentator på Canal +. Erik er Stavanger-gutt, og det er også vennene Leiv Bjørnsen og Arild Ravndal. Leiv er advokat og Arild er selger i Golf Management, men det er interessen for fotball som har holdt dem sammen.

Om serien
Hilde Hummelvoll leder "Venneprøven" fredager kl 19.55. Ukentlig møtes to lag som skal konkurrere mot hverandre. Hvert lag består av en kjent person som har med seg to venner, og de skal svare på spørsmål som for eksempel: "Hvem bruker mest tid foran speilet?" Eller "Dere ser på bryllupet mellom kronprins Haakon og Mette-Marit – hvem blir mest rørt?" Har alle tre på laget samme svar, får de poeng.

Det er også flere typer konkurranse i programmet, blant annet syngekonkurranse, lyvekonkurranse og kunnskapskonkurranse.

Premiene er ikke de mest luksuriøse, men desto mer morsomme. Beversafari Nordmarka eller handletur til Svinesund er noe av det Hilde kan by til vinnerne.

Gil Bonden og bandet hennes, BoogaBoys, er fast musikalsk innslag i "Venneprøven".

Egenprodusert underholdning
Programleder Hilde Hummelvoll
Prosjektleder Anne Torjusson Diesen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83