Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 21. november 1999 kl 19.45 Offshore

Offshore (ttv)


NRK1 søndag 21. november kl 19.45
Offshore (90)

Mette og Jonny krangler

Jonny er rasende fordi Mette har vært på audition for en sangjobb på englandsbåten. Hun synes han er urimelig som ikke kan la henne bestemme over seg selv.
Jonny og Mette er like sta, og det ser ut til at en forsoning ligger langt unna.
Kalle Olsen er også i trøbbel etter at materialene han kjøpte fra Torgersen viste seg å være alt for dårlige. Det må ha blitt regelrett jukset med materialsertifikatene. Han skjønner at karrieren hans er på tynn is ettersom han lot seg overtale ved hjelp av bestikkelser.
Torgersens agenturfirma har ført Frank Bjerke opp i økonomiske vanskeligheter, og han prøver å ordne opp uten at Berit skal merke noe. Men hun er allerede mistenksom.
Torbjørn og Jonny har fattet mistanke til Kalle, og setter i gang sin egen lille etterforskning på Huldra. Torbjørn er stolt over å ha funnet ut av saken og ser fram til å fortelle Nina om avsløringen. Det viser seg imidlertid at Nina har en enda større overraskelse på lager.

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra nærmer seg slutten med stormskritt. Dagens episode er den nest siste i en rekke på totalt 91.
\"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i år ble \"Offshore\" nok en gang tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
\"Offshore\" har egne sider på Internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.

NRK1 søndag kl 19.45

Jonny (Frank Krogh) og Mette (Mia Gundersen) er like sta begge to og dermed blir det krangel mellom de nygifte. (NRK-foto: Barbara Halden)

Egenprodusert dramaserie
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Manusforfatter ep. 88-91 Peder Udnæs
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Regi ep. 88-91 Christian Brym