Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 28. september 2000 kl 19.30 Migrapolis

Migrapolis (t)

NRK2 torsdag 28. september kl 19.30
Migrapolis


Like barn leker best?

Kjærlighetsforhold på tvers av kulturer er et tema mange har sterke meninger om. Å presentere en ny kjæreste med en annen hudfarge enn familiens er nok ikke alltid enkelt, verken blant minoriteter eller hvite nordmenn

Men er det slik at like barn leker best? Eller er det mer sannhet i uttrykket om at ulikheter tiltrekker hverandre? Hvilke utfordringer møter par med ulik bakgrunn? Dette er temaet i Migrapolis\' første samtaleprogram i helt nytt studio.

Carolinas verdikommisjon.
Kveldens program er det første med Carolinas månedlige \"verdikommisjon\". Her inviterer programleder Carolina Maira Johansen gjester med ulik bakgrunn i studio for å snakke om temaer som opptar de fleste.

Målet er å belyse saker på enn annen måte enn i andre debattprogrammer på tv. Temaene blir allmenngyldige og aktuelle, men gjestene vil i større grad være vanlige mennesker enn kjente eksperter og maktmennesker.

Nytt og oppusset Migrapolis.
Denne høsten har Migrapolis både fått nye sendetider og nytt utseende. Nå sendes Migrapolis på torsdager i begge NRK-kanalene - på NRK2 klokken 19.30 og på NRK1 ved midnatt. Først blir det tre reportasjemagasiner der tre reportere belyser et tema fra hver sin innfallsvinkel.
Hver fjerde uke er det så samtaleprogram med Carolina Maira Johansen i et nytt og lyst Migrapolis-studio.

NRK2 torsdag kl 19.30
Blir også sendt i NRK1 kl 24.00

Egenprodusert reportasjemagasin fra Østlandsendingen
For ytterligere informasjon, kontakt prosjektleder Kjetil Saugestad, tlf: 90 93 34 92