Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. februar 2008 kl 20.25 Den store klassefesten

Kjent og kjær duo

Gustav Lorentzen, Dan Børge Akerø og Øystein Dolmen. NRK-foto: Ole Kaland
Gustav Lorentzen, Dan Børge Akerø og Øystein Dolmen. NRK-foto: Ole Kaland
Veldig mange nordmenn har et forhold til Knutsen & Ludvigsen. De har gitt oss klassikere som "Dum og deilig", "Grevling i taket" og "Kanskje kommer kongen?". Men hvor godt kjenner radarparet sine egne sanger? Dette og mye mer får vi svar på når Knutsen & Ludvigsen møtes til duell i Den store klassefesten.

Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen har kjent hverandre helt siden ungdommen. De gikk i parallellklasser på Trondheim katedralskole og har med seg hver sin klasse herfra.

Mattegeni?
Gustav elsker matte, og i kveld skal kunnskapene hans i faget testes. Damen bak oppgaven er hans egen storesøster. Hun er nemlig professor i matematikk, og har skrevet flere mattebøker.

Består Gustav matteprøven? Det er opp til søsteren å bestemme. Hun er til stede i studio og skal være dommer.

Tegnetalent
Øystein skal opp i tegning. Allerede som 7-åring var han på lønningslista til Adresseavisa, der han leverte tegninger hver lørdag. Han har dessuten tegnet nesten alle omslagene på platene Knutsen & Ludvigsen har gitt ut. I kveld skal han fortelle en historie, kun ved hjelp av tegning.

Malin Reitan, kjent fra Melodi Grand Prix Junior, er også på besøk i studio og skal fremføre sin versjon av "Dum og deilig".

Om Den store klassefesten
Ni lørdager inviterer Dan Børge Akerø seerne og tidligere klassekamerater til Den store klassefesten. Her tar to kjendiser, politikere eller kjente idrettsutøvere med seg klassen sin fra barne- eller ungdomstida i studio. Dan Børge byr på spennende oppgaver, utfordringer og overraskelser i studio.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Humorleverandører: Øystein Bache og Rune Gokstad
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900LENKER
  • Hjemmeside