Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 15. februar 2001 kl 20.55 På nett

På nett (t)

NRK2 torsdag 15. februar kl 20.55
På nett (6:20)

Fortsatt pengeproblemer

Seethru jobber og sliter med å komme seg på beina, men internettverdenen er ikke enkel å bli klok på. Utgiftene i firmaet er store, og inntektene lar vente på seg. Luce er bekymret, men Will beroliger henne og tror på en løsning.

Will forklarer at han kanskje har kontrakt på trappene. Kontrakten vil skaffe dem nok penger til de inntektene de mangler. Den eneste haken er at sponsorene vil ha sin logo på hjemmesiden til Seethru. Dette går på tvers av Luces og Mikes prinsipper, og Luce er i tvil om det er den rette løsningen.

På vei hjem oppdager tilfeldigvis Mike medarbeideren Olly og hans datter, og han skjønner at de ansatte har mer enn seg selv å tenke på. Dette overbeviser ham om at det er riktig å inngå kontrakten.

Om serien
I BBCs dramaserie \"På nett\" møter vi noen ungdommer i London som har startet Internett-selskapet Seethru. Deres spesialitet er musikknyheter, anmeldelser og sladder. Men først og fremst er dette en historie om opp- og nedturer, om vennskap og kjærlighet - og om friksjoner som setter samarbeidet på harde prøver. Primus motor for Seethru er Mike Fisher som har omgitt seg med en broket forsamling mennesker med utrettelig pågangsmot.

Det er Tony Garnett, britisk tv-dramas gudfar, som har produsert \"På nett\" (\"Attachments\").
I tilknytning til serien har Garnett samlet et team som har designet en webside. Siden reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som \"på liksom\" oppdaterer siden, og den er laget så troverdig den for utenforstående framstår som en vanlig webside.

Gå inn på adressen www.seethru.nrk.no og se selv! Her legges det fra uke til uke ut nye artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Websiden legges ut fra den første episoden er gått på lufta.

NRK2 torsdag kl 20.55
Blir også sendt onsdag på NRK1
Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments
Produsert av World Productions for BBC
Produsent: Tony Garnett
Regi: Harry Bradbeer, Omar Madha, Julian Holmes, Kenny Glenaan
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Walliams, Amanda Ryan, Sally Rogers
Nettsider:http://www.world- productions.com/content/shows/attach/attach.htm (om serien) www.seethru.nrk.no (nettsiden som \"produseres\" i serien)
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf. 23 04 99 18, sabine.hammari@nrk.no

Bilde
Sophie (Amanda Ryan), Luce (Claudia Harrison) og Mike (Justin Pierre) i dyp konsentrasjon. (Foto: Adrian Rogers)