Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 26. januar 1999 kl 20.00 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 tirsdag 26. januar kl 20.00
Advokatene (20)

Utvist fra skolen
En 12 år gammel pike er utvist fra skolen fordi hun fra tid til annen forstyrrer undervisningen med sine merkelige utbrudd. Skolens ledelse er åpenbart ukjent med det som kalles Tourettes syndrom.
Pikens far kommer derfor til våre advokater i Boston for å få hjelp, og Ellenor fører en overbevisende prosedyre til fordel for den stakkars piken.
Bobby får besøk av en gammel flamme som forteller at hun er blitt arrestert for prostitusjon. Da hun i sin tid fikk store økonomiske problemer, måtte hun ty til prostitusjon, forteller hun. Nå vil hun ha juridisk hjelp for å beskytte sitt privatliv.

Om serien
\"Advokatene\" (The Practice) er blant de mest sette dramaseriene i USA, der den nå er inne i sin fjerde sesong. Serien er skrevet og produsert av David E. Kelley, mannen bak suksesser som \"Chicago Hope\" og \"L.A. Law\". Denne gang gir han et mer realistisk og uglamorøst bilde av hverdagen ved et lite advokatkontor i Boston. Her har juristene løs snipp og bukser uten press. Men smarte er de, og de lar seg ikke pille på nesen når sakene til slutt havner i retten.
Bobby Donnell (Dylan McDermott) er sjefen, en ung idealistisk jurist med ubøyelig rettferdighetsssans. Hans høyre hånd er Ellenor Fruett (Camryn Manheim), en fornuftig og frittalende dame. Eugene Young (Steve Harris) er en kjapp og energisk kar, mens Lindsay Dole (Kelli Williams) er nyutdannet og noe usikker. Rebecca Washington (Lisa Gay Hamilton) er kontorets trygge og rolige sekretær som holder orden på saker og ting. Endelig har vi Jimmy Berluti (Michael Badalucco), en entusiastisk advokat og god venn av Bobby.
NRK2 tirsdag kl 20.00

Amerikansk dramaserie
Produksjon: 20th Century Fox (sendt på ABC 1987)
Originaltittel: The Practice
Med Dylan McDermott, Camryn Manheim, Kelli Williams, Steve Harris, Michael Badalucco
Produsent og manusforfatter: David E. Kelley
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51