Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 25. januar 2004 kl 23.15 God morgen, Miami

Dating på frokost-tv

Gavin (Matt Letscher, t.v.) skal få en ny date, Penny (Constance Zimmer) har kommet på idéen og Jake (Mark Feuerstein) utnytter den for alt den er verd. (Foto: Warner Bros. TV)
Gavin (Matt Letscher, t.v.) skal få en ny date, Penny (Constance Zimmer) har kommet på idéen og Jake (Mark Feuerstein) utnytter den for alt den er verd. (Foto: Warner Bros. TV)
Programleder Gavin er knust etter at frisøren på tv-settet, Dylan, forlot ham. Et dating-innslag på "God morgen, Miami" ser ut til å være redningen for programlederen.

Iallfall tror programprodusent Jake at Gavin vil ha godt av å få en ny kjæreste. Deretter tenker han å stikke av med Gavins gamlekjæreste, Dylan.

Pennys idé
Opprinnelig var det assistenten Pennys idé å innføre dating i programmet, og nå bruker Jake den for alt den er verdt. Han begir seg ut på byen og gjennomtråler den i jakten på en passende frøken som er ledig på torget. Helst skal hun være attraktiv og intelligent, men det hele går ikke helt som planlagt, og resultatet blir sjokkerende!

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig,"God morgen, Miami".

Produsenten Jake Silver er forelsket i showets søte frisør, Dylan Messinger. Med på kjøpet får Jake en nokså spesiell stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Privat har ellers Jake ellers en oppkjeftig bestemor, Claire, å handskes med. Hun er en dame i sin beste alder som elsker både livet og whisky.

De som er med
Jake Silver (Mark Feuerstein), produsent
Claire (Suzanne Pleshette), Jakes bestemor
Dylan Messinger (Ashley Williams), frisør
Gavin Stone (Matt Letscher), programvert
Lucia Rojas Klein (Tessie Santiago), medprogramleder
Sister Brenda (Brooke Dillman), værdame
Frank Alfano (Jere Burns), tv-sjef
Penny (Constance Zimmer), tv-sjefens assistent
Les mer: www.nbc.com/Good_Morning,_Miami/
Amerikansk komiserie
Original tittel: Good Morning, Miami (sesong 1), i kveld: " The Slow and the Furious" (ep. 20)
Produksjon: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television (2002)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57