Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 1. juni 2000 kl 21.40 De gode og de onde

De gode og de onde (t)


NRK2 torsdag 1. juni kl 21.40
De gode og de onde (9:15)

Våpensmugling

I kveldens episode blir Elvis involvert i en internasjonal våpensmuglerliga. Det ser ut til at den tidligere politimannen ikke har tenkt løfte en finger for å hindre at militært utstyr kommer i feil hender, og Stella og Reuben frykter at han er gått over til den \"andre\" siden.

Det hele starter når Elvis får levert en container i sitt navn. Han har ikke bestilt noen ting, og forvirringen er stor når han får vite at containeren inneholder 24 dusin bærbare toaletter.

Enda mer mystisk blir det når han blir kontaktet av to menn som hevder at containeren er deres, og at den ble levert Elvis ved en misforståelse. Nå vil de ha den tilbake, og de forsikrer at de vil betale ham godt.

Til slutt undersøker Reuben containeren og oppdager at den slett ikke innholder toaletter, men en form for maskiner. Og i det øyeblikket Elvis blir kontaktet av politiet, får han bekreftet sine mistanker om at kriminelle er på ferde.

Elvis kan lett hindre at lasten kommer i feil hender, men foreløpig lar han det skure og gå...

Om serien
Elvis Maginnis befinner seg midt imellom to verdener, og mer enn noe annet ønsker han å løsrive seg fra den kriminelle verden. Derfor starter han sitt eget vaskeri. Verken familien eller hans tidligere arbeidsgiver, politiet, vil imidlertid la ham være i fred, og stadig tester de hans lojalitet. Begge parter vil ha ham til å gjøre \"en siste jobb\", men den påståtte \"siste jobben\" dukker opp igjen og igjen. Det viktige for partene synes å være at Elvis har kontakter på begge sider av loven, og det gjør ham uunnværlig når det dukker opp problemer som ingen andre klarer å løse.

Elvis har to lojale venner som alltid står ved hans side. Den ene er sauehunden Reuben, den andre er den fyrige rødhårede Stella, vaskeriets butikksjef.

NRK2 torsdag kl 21.40

Bilde
Marcus Graham som Elvis Maginni i \"De gode og de onde\".

Australsk dramaserie
Originaltittel: Good Guys and Bad Guys
I hovedrollen: Marcus Graham
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf 23 04 72 36