Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. september 2005 kl 19.55 Beat for beat

Celebert comeback

Programleder Ivar Dyrhaug sammen med de to lagene: Jørn Hoel og Linda Kvam synger mot Christian Hovda og Trine Rein. (Foto: Erik Dyrhaug)
Programleder Ivar Dyrhaug sammen med de to lagene: Jørn Hoel og Linda Kvam synger mot Christian Hovda og Trine Rein. (Foto: Erik Dyrhaug)
Jørn Hoel og Trine Rein er to folkekjære artister med lang fartstid i bransjen. I kveld har de med seg hver sin Grand Prix-deltaker som lagkamerat.

Det blir garantert fengende pop og kanskje også en og annen Grand Prix-slager på menyen i kveld når Jørn Hoel og Linda Kvam møter Trine Rein og Christian Hovda til munter sanglek.

Jørn Hoel har gledet fansen i mange år med sine nordnorske, melankolske poplåter. I høst står han på scenen med barndomskameraten Steinar Albrigtsen under vignetten "Akustisk vinter" der duoen vil fremføre et variert repertoar fra et langt artistliv. Hos Ivar Dyrhaug i kveld er det likevel artisten Linda Kvam som får Hoels "hand å holde i". Kvam har gitt ut eget album, og noen husker henne kanskje fra den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2003 da hun sang "You’ve Got a Hold of Me".

Christian Hovda er også kjent fra Grand Prix-sammenheng. Hovda deltok i årets norske finale med låten "Crying Artist", men måtte se seg slått av Wig Wam. I kveld er han på lag med Trine Rein. Rein har etter mange år i utlendighet flyttet tilbake til hjemlandet, og vil nå satse på et comeback som artist. For hvem husker vel ikke hennes tidligere slagere som "Just Missed the Train" og "Torn"?


Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80, Vises også i Nett-TV.LENKER
  • Les mer