Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. oktober 2003 kl 19.55 Beat for beat, tone for tone

Bilekspert mot popekspert

Ivar Dyrhaug får besøk av to gode kolleger fra NRK, Jan Erik Larssen og Nicholas E. Carlie. Damene er Kate Gulbrandsen og Eldrid Johansen. (NRK-foto: Ole Kaland)
Ivar Dyrhaug får besøk av to gode kolleger fra NRK, Jan Erik Larssen og Nicholas E. Carlie. Damene er Kate Gulbrandsen og Eldrid Johansen. (NRK-foto: Ole Kaland)
I kveld konkurrerer to populære programledere mot hverandre. Autofile Jan Erik Larssen imponerte stort sist han var gjest, og i kveld finner vi ut hvor dyktig den nye Topp 20-sjefen Nicholas E. Carlie er til å synge.

Hver fredag har Nicholas E. Carlie besøk av artister i "VG-Lista Topp 20". I kveld er han selv gjest hos Ivar Dyrhaug. Topp 20-sjefen er vokalist i bandet "Berries", men hvor flink er han til å løse sangoppgavene i "Beat for Beat"? Med seg på laget har han pianist Gisle Børge Styve og Eldrid Johansen. Johansen har bred bakgrunn både innen klassisk, jazz, korsang og fra progrock-bandet "White willow".

Autofil sangfugl
Jan Erik Larssen beviser at han kan mer enn å formidle pur bilglede i "Autofil". Larssen har sunget i Oslo Gospel Choir, og de siste fire årene har han dirigert barnekoret "Libagos" på Lierskogen. Han vant barneskolens "Grand Prix" da han gikk i 6. klasse i Hunndalen, og i kveld er han på lag med en ekte deltaker fra Melodi Grand Prix, Kate Gulbrandsen. Gulbrandsen hadde 80-tallets høyeste lugg da hun vant den norske finalen med sangen "Mitt Liv" i 1987.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikk-konkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78