Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 6. mai 2010 kl 22.25 True Blood

En ny verden


Sookie, Jason og Bill drar tilbake til Bon Temps, og møter en by som ser ut som et katastrofeområde. Alle er forhekset av Maryann, og alle leter etter Sam Merlotte som har rømt.

De finner ut at Hoyt Fortenberrys mor Maxine bor hjemme hos Bill, hun er også forhekset og er på god vei til å drive Jessica til vanvidd.

Hjemme hos Sookie finner de så Maryann som har full kontroll. Det skal vise seg at Sookie har en spesiell kraft som hun ikke har hatt før.

Hos Lafayette finner de Tara i dyp transe. Ingen, ikke en gang Bill, har sett noe lignende før, men han kjenner noen som kanskje kan forklare hva som foregår…


Om serien
Etter at japanske forskere har utviklet syntetisk blod kan vampyrer nå plukke med seg en firepakning med "True Blood" fra butikken i stedet for å drikke menneskeblod. Vampyrene har organisert seg og kan gå fritt, om ikke komfortabelt, omkring blant vanlige mennesker. Etter solnedgang, vel og merke.

Med en blanding av romantikk, spenning, mysterier og humor forteller True Blood historien om Sookie (Anna Paquin), en ung servitrise med telepatiske evner som forelsker seg i den 173 år gamle vampyren Bill Compton (Stephen Moyer).

True Blood tar klassiske vampyrmyter til noe nytt og moderne, og lar forholdet mellom mennesker og vampyrer i sørstatenes USA illustrere velkjente fordommer. Det er mange som misliker at de døde får de samme rettighetene som de levende, særlig ikke etter vampyrenes blodige fortid. Og slett ikke alle vampyrer liker smaken av syntetisk blod...

"True Blood" er basert på bokserien "The Southern Vampire Mysteries" av Charlaine Harris.

Sendt tidligere.

Produsert av HBO
Originaltittel: True Blood, sesong II
Kveldens episode: "New World in My View"
Manus: Nancy Oliver
Regi: Scott Winant
Med: Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Sam Trammel (Sam Merlotte), Rutina Wesley (Tara Thornton) og Alexander Skarsgård (Eric Northman).
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf: 23 04 20 33
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 / Publikumssevice