Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. desember 2006 kl 20.55 Test kjærligheten

Kjærlighet på dagsorden

Claus Wiese og Nadia Hasnaoui vil avdekke hvem vi er som partner og hvordan det står til med kjærligheten i Norge. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Claus Wiese og Nadia Hasnaoui vil avdekke hvem vi er som partner og hvordan det står til med kjærligheten i Norge. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Idet vi går inn i en stemningsfull adventstid, hva er vel mer naturlig enn å sjekke hvordan det står til med kjærligheten i Norge? Nadia Hasnaoui og Claus Wiese er programledere i det direktesendte programmet der du som seer kan finne ut hva slags partner du egentlig er.

Den store kjærlighetstesten skal avdekke hva vi nordmenn vektlegger når vi søker etter en partner, og i hvor stor grad menn og kvinner snakker samme kjærlighetsspråk. Det er viktig å merke seg at man ikke trenger å være i et parforhold for å ta testen – dette er en test der hver enkelt kan få svar på hvordan man fungerer som partner.

Test i stue og studio
I studio på Marienlyst er det publikum som tar testen på direkten, og som uttaler seg om resultatene underveis. Publikum er delt inn i seks kategorier etter hvilken sivil status de har: single menn, single kvinner, nygifte, småbarnsforeldre, skilte og sølvbryllupspar.

TV-seerne har mulighet til å gjennomføre testen sammen med publikum i studio - enten med papir og blyant fra sofakroken, eller ved å ta testen på nettet.

Lørdag 2. desember kl. 18:00, det vil si to timer før sending, legges testen ut på nrk.no/underholdning.

Veiledning
Underveis i programmet bys det på kjærlighetsfaglig veiledning fra fagpersonell og kjendiser, og blant gjestene finner vi samlivsterapeut Sissel Gran, sogneprest Einar Gelius og nygifte Kathrine Sørland.

Testing for fjerde gang
Det er fjerde gang NRK tester nasjonen. Konseptet som opprinnelig er fra Nederland ble første gang sendt i NRK i 2003, og det påfølgende år var det nasjonens intelligens som skulle måles. I 2005 avslørte vi nasjonens politiske tilhørighet.

Egenprodusert underholdningsprogram (2006)
Programledere: Nadia Hasnaoui og Claus Wiese
Prosjektleder: Ida Simonsen
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18,