Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 9. mai 2006 kl 22.40 Evig ung

Ny-voksne unge

Snart 30 – og en tid for forandringer – i
Snart 30 – og en tid for forandringer – i "Evig ung". (Foto: BBC)
Carl er nettopp ferdig med Sue som forsøkte å innbille ham at hun var blitt gravid. Nå feirer han sin nyvunne frihet . . . med å sjekke opp en jente på bare 18 år.

Ikke så med Jon som fortsetter å streve med de vanskelige tankene han har om datteren som han og ungdomskjæresten ble foreldre til da de bare var 17 år gamle. Det som får ham til å gruble slik, er foreldrenes forestående skilsmisse, og nå vil han på død og liv oppspore sin 13 år gamle datter.

Et besøk på adopsjonskontoret gjør Jon nedtrykt. Han får vite at datteren ikke kan kontaktes før hun er fylt 18 år. Og bare om hun samtykker.

Da Carl kommer hjem etter sin siste erobring, finner han Jon i en elendig tilstand.

Om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dramaserie i 10 deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 1)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57