Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. juni 1999 kl 20.10 Alle borte

Alle borte (ttv)


NRK1 fredag 18. juni kl 20.10
Alle borte (3:6)

Kirkvaag og Sommero hos Reppen

Trond Kirkvaag, Henning Sommero, Martin Hagfors og Susanne Lundeng titter innom Iren Reppen i Tromsø i kveld.
Henning Sommero har nettopp vært i Mexico og laget en ny plate. Han var mannen bak en av radioens mest spilte melodier, nemlig \"Vårsøg\" som nå er blitt en 21 år gammel melodi. Til tross for den høye alderen, er melodien like vakker og velklingende i 1999 som den var i 1978, og det vil vi få bevist i kveld. Henning Sommero fikk forøvrig Spellemann for sin første plate \"Vårsøg\" i 1978. Siden den gang har han komponert ufortrødent videre, og jobber spesielt mye med musikk til teateroppsetninger.

Susanne Lundeng
29 år gamle Susanne Lundeng er kjent som en felespiller med et høyst utradisjonelt fotarbeide. Hun danser like mye som hun spiller, og mener at det kan være fordi hun har danset siden hun var 6 år gammel. Hun er selvlært som musiker, og sier selv at hun ikke har andre musikalske forbilder enn Jimi Hendrix.
Og helt tilfeldig - men absolutt planlagt - dukker også Trond Kirkvaag opp i løpet av programmet. Kanskje er det hans debutroman man skal snakke om, eller kanskje Iren Reppen skal fritte ham ut om nye programideer? Det får vi vite i kveld.

Martin Hagfors
Rocke- musikeren Martin Hagfors er kanskje ukjent for mange. Men en journalist har beskrevet stemmen hans som en blanding av Karen Carpenter og en `57 John Deere traktor. For å finne ut om det er riktig må du zappe til NRK1 i kveld.

NRK1 fredag kl. 20.10

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Henning Sommero, Susanne Lundeng, Martin Hagfors, Iren Reppen og Trond Kirkvaag på ett brett. (Foto: Yngve Olsen Sæbbe)

2. Henning Sommero, Susanne Lundeng, Martin Hagfors og Trond Kirkvaag er gjester hos Iren Reppen i kveld. (Foto: Yngve Olsen Sæbbe)

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms i seks deler
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Ved Elin Østraat og Kåre Sørensen
Programleder: Iren Reppen