Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 25. mars 2003 kl 19.55 Retro

Grethe Svensen og Jan Werner

Jan Werner Danielsen, Grethe Svensen, Elisabeth Andreassen og Ole Jørgen Grønlund  (NRK-foto: Ole Kaland)
Jan Werner Danielsen, Grethe Svensen, Elisabeth Andreassen og Ole Jørgen Grønlund (NRK-foto: Ole Kaland)
Grethe Svensen og Jan Werner Danielsen er de musikalske gjestene hos Elisabeth Andreassen og Ole Jørgen Grønlund denne gangen. Sammen med Retro-bandet, ledet av Trond Lien, blir det stort trøkk og stor stemning i studio.

Grethe Svensen begynte sin karriere i Oslo Gospel Choir, og ble etter hvert solist i koret før hun startet på egne ben, noe hun klarer aldeles utmerket. Jan Werner Danielsen har en av Norges fineste stemmer. Det har han hatt helt siden han vant en talentkonkurranse tidlig på 90-tallet. I senere tid har Jan Werner hatt stor suksess med forestillingen "Back to Broadway".

I programmet får vi først høre Grethe Svensen synge "I’ve Got the Music in Me" og Jan Werners versjon av Beatles-låta "Help". Grethe fortsetter med "The Right to Sing", og det blir en fengende duett mellom Grethe og Jan Werner i "Up Where We Belong". Grethe Svensen trår til med Jan Eggums "Heksedans", og vi får nyte Jan Werners stemmeprakt i "Radio Ga Ga".

"Retro" har alltid et potpurri til slutt, og i kveld får vi høre Elisabeth Andreassen synge "Michelangelo", Grethe Svensen synger Abba, "Knowing Me, Knowing You" og Jan Werner fremfører "Holy Dive". Til slutt blir det som vanlig Eric Idles låt "Always Look on the Bright Side of Life", en oppfordring til alle om å se lysere på livet.

Egenprodusert underholdning
Programledere Elisabeth Andreassen og Ole Jørgen Grønlund
Prosjektleder Kerstin Asplund
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83