Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. september 2003 kl 21.30 Den tredje vakten

Docs fremtidsutsikter

Monte Parker står overfor problemer i kjærlighetslivet. (Foto: Warner Bros.)
Monte Parker står overfor problemer i kjærlighetslivet. (Foto: Warner Bros.)
Monte "Doc" Parker går en turbulent tid i møte. Spent frir han til kjæresten, dr. Sara Morales, men hun har et par overraskelser på lager.

Doc trives i ambulanseteamet sitt i New York og ser for seg en fremtid i byen sammen med Sara. Han går ned på kne og frir til henne og får et overraskende svar. Hun har nemlig fått et lukrativt jobb-tilbud i Philadelphia og vil at Doc skal flytte dit sammen med henne. Selv om han innser at han sikkert kommer til å tjene mer penger der, har han meget blandede følelser ved tanken på å flytte fra New York.

Ute på jobb møter Doc en ung alenemor som lider av lungebetennelse. Hennes vesle sønn trenger også sårt medisinsk behandling og ekstra oppfølging. Doc stiller opp.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf. 23 04 98 41


LENKER
  • Diverse