Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. januar 2011 kl 20.15 Idrettsgalla 2011

Stjerner til Idrettsgallaen


Et stjernelag av artister skal drysse vakre toner over festkledde idrettshelter og kongelige under Idrettsgallaen på Hamar. Programledere er Erik Solbakken og Haddy N’jie.

De to tidligere Eurovisionprogramlederne ser frem til oppgaven med glede. Erik Solbakken gleder seg spesielt til å hylle alle idrettsheltene.

-Jeg er fullstendig sportsidiot og har testet ut utallige idrettsgrener, sier en oppglødd Erik Solbakken. – Felles for alle er at jeg ikke hevdet meg på toppidrettsnivå! Bortsett fra at jeg en gang representerte Norge i et verdensmesterskap. Det var riktig nok Junior-VM i fluefiske som fjortenåring, og jeg endte opp med én fisk og verdens minste pokal!

Strålende artistliste
En av Norges mest populære rapgrupper, Karpe Diem, entrer scenen i Hamar OL-Amfi. Chirag Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid har kapret mange fans med sitt politiske engasjement og sin måte å se verden på. I tillegg topper låtene deres stadig hitlistene.

På artistlisten står også Hamar-gutten Mo. Han har virkelig tatt publikum med storm i høst med sin sjarm og herlige sceneopptreden gjennom X-Factor-konkurransen.

Maria Haukaas Mittet, som vant Melodi Grand Prix i 2008 og som gjorde det sterkt i "Skal vi danse" i høst, urfremfører VM 2011-sangen.

Christel Alsos’ vakre, såre stemme har vunnet mange fans etter debutplaten i 2007, og nordlandsjenta kom med et oppfølgeralbum i år, kalt "Tomorrow is". I kveld opptrer hun på Idrettsgallaen.

KORK er «husorkester» i år som i fjor.

NRK Underholdningsavdelingen
Prosjektleder: Stian Malme, 902 09 233
Pressekontakt: Sidsel Linden, 90955364/23 04 98 41
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no, tlf: 815 65 900