Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. august 2007 kl 23.15 Hotell Babylon

Det er noe med hoteller

Charlie (Max Beesley) klarer ikke alltid å la profesjonaliteten gå foran fristelsene. (Foto: BBC Worldwide)
Charlie (Max Beesley) klarer ikke alltid å la profesjonaliteten gå foran fristelsene. (Foto: BBC Worldwide)
Det er noe med hoteller, noe med veggene, dørene, skapene, speilene, sengene, korridorene, salongene, kandelabrene. Jo mer de skinner, jo lettere lar noen seg forføre. Også betjeningen.

Anna i resepsjonen faller pladask for den pengesterke amerikanske advokaten Richard. Hun er aldeles bergtatt og det er ingenting hun ikke er villig til å gjøre for å få denne mannen. Skulle det bety at hun må bryte Hotell Babylons strikte husregler, ja vel så kommer hun til å gjøre det.

Øyne i nakken
Anna har hotellsjefens øyne i nakken, og Rebeccas øyne kan bli ganske kvasse når noe ikke går riktig for seg. Heldigvis kommer Annas partner i resepsjonen, Ben, til hennes unnsetning. Faktisk klarer han å dekke over alle Annas indiskresjoner med den amerikanske gjesten som hun har tapt sitt hjerte til.

Charlie og husøkonomen
Også Charlie havner i et uføre, eller skal vi si mellom to stoler. Den damekjære nestsjefen nærer varme følelser for husøkonom og kollega Jackie, men de blir ikke besvart.

I stedet går hun ut med en annen. Charlie må finne trøst annet sted, nemlig hos en av gjestene, noe som blir en dyr lærepenge for ham.

Samtidig er Rebecca begynt å grave dypere i Charlies fortid…


Mer om serien
Vi stiger inn et av Londons fasjonable hoteller i dramaserien "Hotell Babylon". Det har fem blanke stjerner i logoen, gjestene er mer falmet. I en forførende og sexy hotellverden skapes drama og intriger – eller løses opp – for den rette slant penger. Dette er en verden av vellevnet og overflod der du kan være den du har lyst til, for en
natt eller flere.

Tamzin Outhwaite (kjent fra rollen som Melanie i "Østkantfolk") spiller hotellsjef Rebecca Mitchell. Hun har Max Beesley ved sin side som nestsjef Charlie, Emma Pierson i rollen som Anna i resepsjonen og Dexter Fletcher som dørvakten Tony.

I tillegg kommer pikkoloen, portieren, værelsespiken og garderobieren. Alle med en framstikkende hånd, for her kan det meste ordnes for penger.

Glamour, glatte fjes, glitrende krystallkroner – "Hotell Babylon" er et dypdykk inn i en frenetisk, non-stop-verden. Fra den diskrete nattportieren til den utsvevende bartenderen, her har alle sin historie.

Serien bygger på forfatteren Imogen Edwards-Jones bestseller-roman med samme tittel.

Britisk dramaserie (2006)
Originaltittel: Hotel Babylon, serie 1
Produsert av: BBC Worldwide
I rollene: Tamzin Outhwaite (Rebecca Mitchell), Emma Pierson (Anna Thornton-Wilton), Dexter Fletcher (Tony Casemore), Max Beesley (Charlie Edwards) og Natalie Mendoza (Jackie Clunes)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer