Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 29. april 2002 kl 22.40 På nett

Populær blant jentene

Kumari (Anjali Mya Chadha) (Foto: BBC Worldwide )
Kumari (Anjali Mya Chadha) (Foto: BBC Worldwide )
Brandon dumper borti Kumari, en programmerer i selskapet som har flyttet inn i etasjen under Seethru. Hun virker interessert i å få kontakt, men han er altfor sjenert. Når hennes kollega Jessica dukker opp, har en overrumplet Brandon plutselig en avtale for kvelden.

Jessica er en blond sexbombe som ikke går av veien for å spørre Brandon om han vil gå ut med henne. Uten å tenke seg om sier blyge Brandon ja, selv etter at hun har ”kommet på” at hun allerede har en avtale med en venninne, som derfor må være med. Brandon er skrekkslagen over tanken på en date med Jessica, men Reece trer støttende til og lover å ”ta seg av” Jessicas venninne.

Mike er fremdeles rasende etter at han oppdaget at Luce har begynt å bruke P-piller igjen. Samtidig tror han at hans kone har et forhold til Will, og nå leter han etter bevis før han konfronterer henne med sine mistanker. Så dukker Tyler opp, og hun har et forslag som gir Mike håp om at Will holder seg unna for alltid.

I kveldens episode begynner Seethrus nyansatte animatør, Ren, på jobben.

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

Egen nettside
I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” oppdaterer siden. Her legges det fra uke til uke ut nye artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Gå inn på adressen www.seethru.nrk.no og se selv!

Personene i Seethru
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)

Britisk dramaserie
Originaltittel: attachments (Series 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
I rollene bl.a. Justin Pierre, Claudia Harrison, Iddo Goldberg, William Beck, David Walliams, Amanda Ryan, Sally Rogers, Poppy Miller, Romola Garia, Karl Shiels, Christine Entwisle
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36

Nettsider:
(Mer om serien)
(Seethrus egen nettside)

Bilde
Kumari (Anjali Mya Chadha) (Foto: BBC Worldwide )

Brandon (Iddo Goldberg) møter Kumari (Anjali Mya Chadha) i kveldens episode av "På nett".


LENKER
  • Mer om serien 
  • Seethrus egen nettside