Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 1. mars 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 mandag 1. mars kl 16.00
Dream Team (8:64)

Dean får en pakke

Dean (Darren Morfitt) har rotet til kjærlighetslivet sitt. Han er glad i Lucy (Kate Farrah) men motsto ikke fristelsen til å flørte med intense Georgina (Clemency Burton-Hill). Georgina vil ha ham, men Dean er kjølig.
Når det kommer en pakke på døren fra Georgina til Dean, og Lucy er tilstede, blir Dean helt ut av seg. Hva skal han si til Lucy? Hva er det i pakken? Hvordan skal han klare å vri seg unna dette?
Conor (Michael Legge) sliter fortsatt med å finne seg til rette i Harchester United.
Og Warren (Clinton Kenyon) er i retten. Kan fotballkarrieren hans være over før den har begynt?

Om serien
SKY1 satset stort på Dream Team. Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45. Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.

NRK1 mandag kl 16.00

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 - 1997
I rollene: Darren Morfitt, Daymon Britton, Michael Price, Clinton Kenyon, Michael Legge, Kate Farrah, John Salthouse, Clemency Burton-Hill, Ron Atkinson, John Hollins

Dennis de Visscher - innkjøpsavd. NRK - 23 04 91 16

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56