Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 24. desember 2011 kl 23.10 Bare Egil

Kronen på verket


Egil Hegerberg, også kjent som Bare Egil band, avslutter sitt livs største turné med en storslagen konsert på Rockefeller i Oslo.

Stemningen står i taket når Bare Egil band kommer "hjem", og kroner sitt musikalske verk, "Norge på kryss og tvers" med et fyrverkeri av en konsert på Rockefeller i Oslo. Vi får høre perlene som har blitt til underveis på turneen, slik som "Æ39" og "Pump opp oljen", samt et knippe av de aller mest kjente og kjære Egil-låtene.
Egil beskriver dette som sin aller beste konsert noen sinne!

Om serien
Egil Hegerberg, også kjent som Bare Egil, legger ut på sitt livs største turné. Han har i høst reist Norge rundt på kryss og tvers med albumet "Norge på kryss og tvers, volum 2". NRK dokumenterer Egils reise og møte med den norske folkesjela.

I åtte episoder følger vi Egil på turné gjennom landet, fra Åndalsnes via steder som Surnadal, Larvik, Lyngdal og Nøtterøy. Turnéen avsluttes på Rockefeller i Oslo. På alle turnéstoppene skal de lokale arrangørene stille med Egils sceneantrekk, og Egil skal spise middag hos en lokal familie. I tillegg fremføres en spesialkomponert låt til det aktuelle spillestedet.

Produsert av NRK i 2011
Prosjektleder: Åse Marie Hole
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873
TV-seere kan kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900