Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 6. desember 2004 kl 20.05 Autofil

Scooter på Svalbard

Slik gikk det sist gang Nils Henrik Wærstad forsøkte seg i en rallybil. Har han forbedret ferdighetene? (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
Slik gikk det sist gang Nils Henrik Wærstad forsøkte seg i en rallybil. Har han forbedret ferdighetene? (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
Svalbard har store områder med uberørt, spektakulær natur. Hva er vel mer naturlig enn å reise dit for å teste snøscootere?

Svalbard ligger fra 74 til 81 grader nord, og hele 60 % av det drøyt 62 000 kvadratkilometer store området er dekket av isbreer. Det bør dermed være gode muligheter for at programleder Jan Erik Larssen og resten av Autofils redaksjon finner velegnede områder for en utførlig testing av forskjellige snøscooter-modeller. De reiser også på sightseeing i Svalbards storslåtte natur.

Ny A6
Men det er ikke bare på Svalbard det skjer. I Milano skal Jan Erik Larssen undersøke om den nye Audi A6 er noe særlig. Prisene varierer fra ca 420 000 for den enkleste modellen til godt over millionen for den dyreste.

To hjul i svingen
Petter Solberg er blitt en av de største norske idrettsheltene. Walkabouts Nils HenrikWærstad har merket seg suksessen, og han er nå fast bestemt på å bli rallyfører. Vi følger hans bestrebelser i Autofil utover høsten. Nå er det klart for en ny episode. Fest setebeltene!

Om serien
Autofil er motorprogrammet for deg som liker bil, båt og motorsykkel (og kanskje fly), og ikke er redd for å innrømme det.

Egenproduksjon ved NRK Underholdning (2004).
Programleder: Jan Erik Larssen
Prosjektleder: Christina Rezk
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup, 23 04 98 41 (92 01 55 79)