Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 12. juni 2003 kl 19.30 Ungkarsreiret

Sex og singelliv

Fra venstre: Lauren Stamile som Liz Lombardi, Sean Maguire som Euan Pierce, John Cho som Chau Presley, Jason Winston George som Status Quo og Eddie Kaye Thomas som Mike Platt. (Foto: Warner Bros.)
Fra venstre: Lauren Stamile som Liz Lombardi, Sean Maguire som Euan Pierce, John Cho som Chau Presley, Jason Winston George som Status Quo og Eddie Kaye Thomas som Mike Platt. (Foto: Warner Bros.)
Mike føler at forholdet mellom ham og Liz er blitt rutine, og han kjeder seg. Han bestemmer seg for å gjøre det slutt, men overraskelsen er stor når hun kommer ham i forkjøpet. Da de har sex for siste gang, kommer Mike på andre tanker.

Å ha avskjedssex med Liz, er så deilig at Mike ombestemmer seg, og nå gjør han alt han kan for at forholdet mellom dem skal fortsette.

Samtidig møter Euan en ny kvinne, Kendall (Sarah Lancaster), som er villere i sengen enn ham selv. Snart går det opp for Euan at til og med han har sine begrensninger.

Om serien
"Ungkarsreiret" følger livet til Euan, Mike, hans kjæreste Liz og deres kompis Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt i forhold til det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis Mike mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet når det finnes så mange vakre damer der ute.

Vi møter også deres nabo Status Quo, en berømt, urban rap-stjerne.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak filmene "American Pie", "Nutty Professor II: The Klumps" og "Antz". Britiske Sean Maguire er kjent fra "Østkantfolk", og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien "American Pie".

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre, serie 2
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Liz Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36