Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 12. august 2004 kl 20.40 Surfeparadiset

Konkurransen hardner til

Danny venter på å få vite om han får delta i
Danny venter på å få vite om han får delta i "The Pipeline Masters". (Foto: Carsey Werner International)
Mens Danny endelig får vite om han får lov til å surfe med proffene i de tøffe bølgene i konkurransen "The Pipeline Masters", reiser Chelsea til Maui for å forsøke å bli årets nykommer. Hun er den eneste av jentene i huset som fortsatt er med i kampen om det gjeve surfetrofeet.

Dermed ser vennskapet ut til å blomstre mellom Holly og VK. Nå som de ikke lenger trenger å konkurrere mot hverandre på stranden, har de funnet en ny hobby: Å kikke på gutter.

I nest siste episode fra surfekollektivet på Oahu i Hawaii, blir vi også med Sunny hjem til vestsiden av øya for å besøke familien. Han har vokst opp i et av Oahus aller fattigste nabolag, og hatt en tøff oppvekst. Etter familiebesøket er det endelig klart for Pipeline Masters-konkurransen, og gutta kaster seg ut i bølgene som er både større og farligere enn vanlig.

Om Surfeparadiset
Sju av verdens beste unge surfere flytter inn i et hus på en sju mil lang strand på Hawaii som er verdensberømt for sine bølger. På Oahu-øyas North Shore skal de bo sammen i to måneder mens de kjemper om det verdifulle trofeet Vans Triple Crown. Trofeet gir både ære og berømmelse.

Gjennom seks torsdager blir vi vitne til hvordan noen av verdens mest sexy atleter takler farlige situasjoner, og vi får oppleve egotripper, krangler og emosjonelle opp- og nedturer.

Om deltakerne
Myles Padaca (31) er tittelforsvarer i Vans Triple Crown-mesterskapet. Han bor på Hawaii og skal snart bli far.

Holly Beck (22) kommer fra California, er målbevisst og vil vinne for enhver pris. Hun og Veronica "VK" Kay har lenge vært konkurrenter.

Danny Fuller (20) er fra Hawaii, og like opptatt av å ha det moro som å vinne. Hjerteknuseren har mange jentevenner, men "takler ikke forpliktelser akkurat nå".

Damien Hobgood (23) er profesjonell surfer fra Florida og svært åpen om sin kristne tro.

Chelsea Georgeson (19) fra Australia er en tøff utfordrer for de to andre jentene.

Veronica "VK" Kay (21) fra California har vært sponset av surfemerket Roxy siden hun var 15 år gammel.

Sunny Garcia (32) fra Hawaii er en surfelegende – og bråkmaker. Han liker ikke at andre menn gir kona Raina oppmerksomhet.

Innkjøpt amerikansk virkelighetsdokumentar i 6 deler (2003)
Originaltittel: Boarding House
Produsert av: Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC
Innkjøpsansvarlig: Trine Fossan
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf. 23 04 86 96/995 39 252