Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. desember 2001 kl 18.30 Reser

Juleball i Bardu

Popstjernen Mari Minogue (Mari Grydeland) har ikke en sang på hjernen, men en mann (Foto NRK)
Popstjernen Mari Minogue (Mari Grydeland) har ikke en sang på hjernen, men en mann (Foto NRK)
I kveld kan du møte RESER’ne i Bardu. Stian og Mari er invitert på juleball i en ungdomsklubb, og gleder seg veldig til det. Vi skal også få treffe noen av festdeltakerne mens de forbereder seg.

De fleste av oss har opplevd å få en popsang på hjernen og vet hvor slitsomt det kan være. Popstjernen Mari Minouge har derimot fått en mann på hjernen.

Om serien
Ungdomsprogrammet RESER startet ny sesong etter sommeren med reiser rundt i landet i RESER-bilen. I høst har programleder Stian Barsnes Simonsen fått med seg en ny makker etter at Stine Buer takket for seg. Mari Grydeland er godt kjent i NRK allerede, blant annet fra ”Etter skoletid” og ”U filter”.

Mye reising
Humor og alvor er stikkord for ”RESER”. Stian og Mari reiser rundt til forskjellige steder i hele Norge, som seerne har tipset dem om. Der skal de møte ungdom i deres eget miljø og ta opp ting de er opptatt av. Aldersgruppen ligger et sted mellom 10 og 15 år, med vekt på fjortisene. Målet for høsten er å komme seg til Nord-Norge.

Ny dramaserie
RESER har også startet den nye dramaserien ”3 / 4” (les ”Tre til fire”). Serien handler om to gutter og to jenter som går i sjuende klasse og bestemmer seg for å gjøre noe med karakterpress. De hacker seg inn på lærerens datamaskin for å forandre karakterene sine. Men vaktmesteren oppdager dem, og ved et uhell søler de cola på tastaturet. Da begynner det store kaoset. - Det er også litt forelskelse og intriger flettet inn i historien, sier Mari og Stian.

De to programlederne lover mange musikkvideoparodier og humorinnslag gjennom hele høsten.

Egenprodusert ungdomsprogram
Programledere: Stian Barsnes Simonsen og Mari Grydeland
Prosjektleder: Paal R. Schjerven
Pressekontakt:Elisabeth Burø, 23049841

Bilder
1, 2, 3, 4 og 5: Popstjernen Mari Minogue (Mari Grydeland) har ikke en sang på hjernen, men en mann (Foto: NRK)


LENKER
  • Reser