Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. juni 2005 kl 23.15 Elsk meg

Ond sirkel

Tom (Brendan Cowell) slutter med medisinen sin. (Foto: Southern Star)
Tom (Brendan Cowell) slutter med medisinen sin. (Foto: Southern Star)
Tom har sluttet å ta antidepressiva og blir sugd lenger og lenger ned i dypet av depresjonene sine. Vennegjengen blir preget av det som skjer med Tom, og flere av dem tar sine forhold og liv opp til revurdering.

Frankie ønsker å riste av seg sitt gamle jeg og overrasker både seg selv og andre da hun tilbyr seg å passe Toby når Julia skal tilbake på jobb. På vei hjem en dag blir hun stoppet av politiet som mistenker henne for å ha drukket. Frankie går et skritt lenger og tar politimannen med seg hjem og til sengs…

Tom er i fritt fall, og vennene følger fascinert med. Han elsker å hate situasjonen han befinner seg i --- pillene har lenge sløvet sansene hans, og nå ser han alt helt krystallklart.

Om serien
I sommer følger vi fire menneskers liv som flettes sammen av kjærlighet, sjalusi, gammel vane og livets tilfeldigheter i den australske dramaserien "Elsk meg".
Serien er på ti episoder og speiler livet til dagens 30-åringer som danner andre familiekonstellasjoner enn forrige generasjoner. Serien er produsert av John Edwards, og skrevet av Jacqueline Peske som laget "Våre små hemmeligheter". Hovedrollen som Frankie spilles av Claudia Karvan, som også hadde en av hovedrollene i "Våre små hemmeligheter".

Frankie er 31 år, alenemor for åtte år gamle Lou og seriens hovedperson. Hun håper stadig å få fart på livet sitt, men vet ikke helt hvordan. Til daglig jobber hun som tegner i en avis, men er egentlig kunstmaler.

Frankie deler hus med Tom, en tidligere stjernekokk som etter å ha slitt med stoffproblemer, nå lager mat på kjøkkenet i byens rehabiliteringssenter.

Litt borti gaten, i et mye finere hus, bor Charlie som er Frankies eksmann og Toms bror. Han er lykkelig gift på nytt med Julia som snart skal føde deres første felles barn.

Australsk dramaserie 2004
Originaltittel: Love My Way
Episodetittel: Spin Cycle
Produsert av: Southern Star
I rollene: Claudia Karvan (Frankie Page), Brendan Cowell (Tom Jackson), Dan Wyllie (Charlie Jackson), Asher Keddie (Julia Jackson), Alex Cook (Lou Jackson).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55 364