Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 23. februar 2005 kl 19.25 Eg er Alan Partridge

Pinlig for Alan

Alan forsøker å imponere et par representanter for et irsk fjernsynsselskap. Det går ikke særlig bra.

Noen representanter for et irsk tv-selskap er innom The Linton Travel Tavern, og Alan prøver å overbevise dem om at han har en knakende god idé til et nytt program. Han forsøker å organisere en prøvefremvisning, men det hele går fullstendig på tverke. Alans bestrebelser på å rette opp gjør vondt verre.

Om serien
Komikeren Steve Coogan er tilbake på NRK2 som sitt alter ego Alan Partridge. Nå bor han på et deprimerende motellrom etter at kona har forlatt ham og kjemper desperat for å gjenreise sin stjernestatus. Han har et helt urealistisk selvbilde og prøver å surfe videre på sine tidligere "suksesser" som "Kjære publikum: Ta godt imot…", et talkshow på BBC TV.

Figuren Alan Partridge er et stilmessig ikon. Klesstilen kan lettest karakteriseres som "tilfeldig sporty", med grå bukser, høyhalset genser og blazer. Håret er fønet med sideskill, og prikken over i-en er noen dråper Old Spice. Hans varemerke som programleder er at han fornærmer sine gjester etter tur og er mest opptatt av å være i rampelyset selv.

Denne serien er sendt en gang tidligere, men NRK2 kommer til å fortsette å sende serie to i tillegg.


Britisk komiserie (1997)
Originaltittel: "I’m Alan Partridge"
Kveldens episode: To Kill a Mocking Alan
Produsert av BBC
Med Steve Coogan
Pressekontakt : Håkon Sverdrup, tlf: 23 04 86 96