Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 22. juli 2004 kl 20.40 Surfeparadiset

Konkurranser og krangling

Sunny markerer seg i gjengen – både med hardtslående replikker og never. (Foto: Carsey Werner International)
Sunny markerer seg i gjengen – både med hardtslående replikker og never. (Foto: Carsey Werner International)
Mens Sunny slår ned en fyr og får resten av raseriet ut på bølgene, er det festing, eller klaging om festing, som ser ut til å være det viktigste for jentene. Rivalene Holly og VK kjemper også mot hverandre om den første delseieren for å vinne trofeet Vans Triple Crown.

Sunny gjør alvor av de stadige truslene sine i kveldens episode, og slår ned en fyr som går bak kona hans på stranda. Sunny mistenkte ham for å se på konas bakende, og slikt gjør man ikke ustraffet.

Intriger blant jentene
Mens den hawaiiske surfelegenden lever etter mottoet "slå først, spør etterpå", er heller ikke forholdet mellom de andre deltakerne i huset helt smertefritt. Holly ser aldri ut til å gå lei av å klage på VK og hennes festing, dårlige organisering og mangel på fokus.

Når VK går på en fest uten henne, får pipa derimot en annen lyd. Holly lar seg til slutt motstrebende overtale til å bli med da VK kommer tilbake for å hente henne, men klarer likevel ikke å la være å kritisere festen.

Etter jentenes konkurranser står gutta for tur. Sunny og Damien konkurrerer mot hverandre, men Sunny forsikrer seerne om at vennskapet ikke gjelder i denne sammenhengen.

Om Surfeparadiset
Sju av verdens beste unge surfere flytter inn i et hus på en sju mil lang strand på Hawaii som er verdensberømt for sine bølger. På Oahu-øyas North shore skal de bo sammen i to måneder mens de kjemper om det verdifulle trofeet Vans Triple Crown. Trofeet gir både ære og berømmelse.

Gjennom seks torsdager blir vi vitne til hvordan noen av verdens mest sexy atleter takler farlige situasjoner, og vi får oppleve egotripper, krangler og emosjonelle opp- og nedturer.

Om deltakerne
Myles Padaca (31) er tittelforsvarer i Vans Triple Crown-mesterskapet. Han bor på Hawaii og skal snart bli far.

Holly Beck (22) kommer fra California, er målbevisst og vil vinne for en hver pris. Hun og Veronica "VK" Kay har lenge vært konkurrenter.

Danny Fuller (20) er fra Hawaii, og like opptatt av å ha det moro som å vinne. Hjerteknuseren har mange jentevenner, men "takler ikke forpliktelser akkurat nå".

Damien Hobgood (23) er profesjonell surfer fra Florida og svært åpen om sin kristne tro.

Chelsea Georgeson (19) fra Australia er en tøff utfordrer for de to andre jentene.

Veronica "VK" Kay (21) fra California har vært sponset av surfemerket Roxy siden hun var 15 år gammel.

Sunny Garcia (32) fra Hawaii er en surfelegende – og bråkmaker. Han liker ikke at andre menn gir kona Raina oppmerksomhet.

Innkjøpt virkelighetsdokumentar i 6 deler
Innkjøpsansvarlig: Trine Fossan
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf. 23 04 86 96/995 39 252