Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 15. september 2004 kl 20.35 Whoopi

Simulert poker-tur

Tøffe Mavis Rae har flyskrekk. (Foto: NBC)
Tøffe Mavis Rae har flyskrekk. (Foto: NBC)
Mavis vegrer seg for en flytur til Bahamas med det kvinnelige pokerlaget. Hun har et problem: Flyskrekk.

Pokerlaget har bestemt seg for å ta turen til øyriket og ha det moro. Men "tøffe" Mavis nekter så mye som å rikke på seg, med henvisning til sin flyskrekk.

Høyt og lavt med Rita
Stor er Mavis’ overraskelse da Rita (kjæresten til broren til Mavis) viser seg å ha bestilt plass både for seg selv og henne på et kurs i behandling av flyskrekk.

Sammen holder de to om spaken med knyttede, hvite hender i flysimulatoren. Og sammen krangler de så fillene fyker.

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Amerikansk komedieserie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC (2003)
Originaltittel: Whoopi (sesong 1)
Kveldens episode: Airplane!
I de viktigste rollene: Whoopi Goldberg (Mavis Rae), Wren T. Brown (Courtney Rae), Elizabeth Regen (Rita), Omid Djalili (Nasim)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
LENKER
  • Les mer