Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 14. august 2004 kl 22.35 Store Studio nachspiel

Homsekultur

Anne Lindmo og Per Sundnes forsøker å gi seerne svar på hva homsekultur egentlig består av. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Anne Lindmo og Per Sundnes forsøker å gi seerne svar på hva homsekultur egentlig består av. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Hva er egentlig homsekultur? Det forsøker programleder Anne Lindmo og Per Sundes å finne ut i kveldens Store Studio nachspiel. De har invitert fagbokforfatterne Børge Skråmestø og Nils Axel Nissen, som på hvert sitt vis har skrevet om homofili.

Børge Skråmestø har nylig utgitt boka "Håndbok i homsing", og Nils Axel Nissen kom for et par år siden med boka "Homo/Hetero". Men er de to enige om hva homsekultur egentlig er?

Euroboys
Musikken er det norske Euroboys som står for. I tillegg til å spille kommenterer frontfigur Knut Schreiner bandets homseappell.

Om Store Studio nachspiel
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

I nachspiel-sendingene får seerne se hva som skjedde på nachspielet etter at tv-kameraene var skrudd av. Redaksjonen plukker ut det beste fra siste sesong. Her blir det dybdeintervjuer og musikalske ekstranummer som ikke tidligere er vist på tv.

Hjemmeside

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18


LENKER
  • Hjemmeside